Skriv gärna i vår gästbok

 • Ejje • 4 januari 2017 13:37:10
  Vår sol är vår källa till allt (vi behöver egentligen inte fundera på nåt längre bort än så)
  Om det är så att det funkar bra att exempelvis driva en stor permanentmagnet-motor av tillräcklig kraft som genererar bra el att plocka ut, men där en socells-krets fritt driver den mekanik som behövs för att kringgå "sticky point" dvs reducera magnetfältet i det läget när magneten inte ska dra, så att det istället skjuter på istället för att bromsa upp, då har vi en enkel och bra lösning på detta. Det finns säkert redan, men nu måste vi hjälpas åt att få igång så många som möjligt på en folk-nivå, så att åtminstone de stora elbolagen måste på grund av konkurrens sänka sina elpriser till en tiondel.
  Jämförelse: Egentligen skedde samma sak i musikbranschen, när det gick att ladda ner musik istället för att köpa en dyr skiva. Skivbolagen har faktiskt överlevt och går nu runt på dessa mikroinkomster som nedladdningen ger, men till fördelen att de stora feta hajarna inte får vara med längre som tjänade miljoner utan att göra något, vilket är helt rätt!
  Så- elbolag KAN faktiskt få fortsatt framtid, men måste göra el till en ringa kostnad för att helt enkelt få leva kvar.
  Gott folk, upp med solpaneler, igång med byggandet av alla tänkbara frienergi-maskiner och vi måste ge varandra info och tillgång till uppfinningarna vi gör. Elbolagen är skurkar och har just nu miljardbelopp utan att göra ett smack.
 • En Vän • 17 november 2016 10:07:37
  Kära goa vänner
  Det vi riktar vår uppmärksamhet åt ger vi vår energi till och läcker (dräneras). Jag har själv varit i det. Du är alldeles för underbar och viktig del av universum med din unikhet. Du har så otroligt mycket att ge genom att bara vara du och vara glad. Jag har själv famlat omkring i allt det yttre men gått på pumpen och till sist varit tvungen att vända mig inåt i mig själv. Inte förrän då skedde en förändring. Att förstå att jag själva är skaparen av mitt liv och lugnet, harmonin och glädjen finns när jag slutar tänka och känner istället. Jag flyttar fokus från huvudet med tankens surr till min mage. Jag lägger mina båda händer på magen och bara känner istället. Att öva på detta så ofta jag kunde har fått mig att förstå att jag inte kan ändra någon annan bara mig själv. Om jag ser till så att jag mår bra, fokuserar på att hålla mig i min kraft och gör det jag tycker är roligt, känner inspiration inför, så sker en förändring. Humorn kommer tillbaka och jag började skatta och göra roliga saker. Att stirra rädslan i ögonen gör att den försvinner. Att säga till sig själv, skit samma, jag bryr mig ej, låt andra vara som de är, men mitt liv det bestämmer jag själva över. Behandla dem som luft som vill ta. Då blir vi inte roliga längre. Det vi försöker fly eller jobba emot drar vi till oss. Så kära vän släpp kontrollen, känn inom dig, utveckla och lev det liv du drömmer om. Du är värd det! För att citera Pippi Långstrump " Det har jag aldrig provat tidigare så det klarar jag helt säkert". All Lycka till dig.
  "Att på natten eller när som helst ligga ner och hålla en hand på magen och en hand på bröstet, eller båda händerna på magen eller på ett ställe som känns vara i obalans. Känna, känna, släppa släppa tanken. Öva att vara helt fri i huvudet och fokusera på känslan i magen. Låt den komma, låt det kännas, släpp efter ytterligare. Träna, träna tills vi känslan av att sväva, detta är så det ska kännas alltid, det är inget man ska hem till, eller i slutet av någonting utan det är här och nu. Vi. I detta tillstånd läcker ingen energi utan vi håller den intakt och den påverkar hela universum. Det är det lilla som är det stora. Det enkla som kan vara det svåra. Lycka till.
  Många varma kramar från En Vän
 • Wivi Karlsson • 1 november 2016 16:41:42
  Tack
 • Fri Energ • 15 oktober 2016 11:54:11
  Frid
  Frid. Att känna frid. Ja, det är vårt naturliga tillstånd. Frid. Att känna istället för att tänka. Tanken den, den bara rör till det och man känner som att allting bara går i cirklar, men känslan, prova själv får du se, blunda och känn. Hur känns det inför någonting eller för någon människa, berör det på djupet. När det gör det då är det sant för oss, då är det sant, då är det kärleksfullt och då känner vi frid.
  För kära älskade vän, låt oss alla bara få känna, känna varandra och när vi möter varandra så säger vi, känner jag dig? Ja säger jag, känn efter får du känna och det kan vara lite förvirrande, för att det inte är det som vi är vana vid, för vi vill veta namn, var vi bor och vad vi jobbar med. Eller att vi har träffats och gått igenom allt detta här så att vi tycker att vi känner varandra, men för det behöver vi inte känna varandra, vi måste känna av varandra.
  Att på långt avstånd när vi möts, känna inom oss att vi möts, att vi känner av varandra och detta gör man genom att man känner sig glad man känner glädje, glädje och frid och lycksalighet och då kan det bli att vi spontant, utan att ha sagt någonting, kramar om varandra för att vi blir så glada. Kära älskade, älskade alla, kan du känna vilken underbar värld när vi är på detta viset.
  Det är vårt naturliga tillstånd. Det är så det ska vara. Det är det sanna. Prova själv och känn. Den känslan är, ja den går inte att missa, för den är så sann och då skimrar och glimmar världen. Jo, det gör den och allting synkroniseras på bästa sätt på automatik. Vi kan bara gå runt och njuta så sköter sig resten själv. Hmmm lycka till dig, till er alla.
  Kära älskade vän jag önskar dig all kärlek och lycka längs din väg. Kanske en dag möts våra vägar och då känner vi det. Jag älskar dig villkorslöst.
 • Fri Energi • 13 oktober 2016 15:08:14
  Fri energi
  Denna mäktiga kraft som är vi. Vi är alla fri energi om vi bara släpper kontrollen, släpper tanken och är den vi i sanning är. Att vi har tillit till oss själva, självtillit, då har vi också på automatik tillit till varandra. Att veta att du vet bäst själv vad som är bra för dig och jag vet bäst själv vad som är bra för mig. Alltså kan vi bara passa på att känna glädje när vi träffas. Hur vet vi då vad som är sant för oss. Jo vi bara vet. Prova får du se. När man släpper så känner man vad som är sant för oss. Genom att vi känner oss motiverade, vi känner inspiration, vi känner kreativitet och glädje.
  Ibland kan vi behöva hjälpa varandra med hjälp till självhjälp och då menar jag verkligen bara att blåsa på varandras inre låga som kan ha falnat, så att vi får tillbaka vår tillit till oss själva och det här är en enkel liten handling, för sen kan vi själv komma vidare. Vi kan inte fortsätta att göra mer än så för att om vi hela tiden försöker berätta för någon hur den ska göra, hur ska vi då kunna höra vad som är bra för oss, inom oss själv eller hur.
  Det som är jätte viktigt också det är att vi kan släppa varandra fria när vi vill gå, när vi vill lämna någon, lämna ett förhållande på något sätt. Att släppa varandra fria och ha tillit till att var och en själv klarar sig. För att det är ju det som är fri energi eller hur, den måste vara fri och är det menat på något sätt så kommer vi att mötas igen. Kära älskade alla låt oss ta varandras händer och flyga fria tillsammans och bara känna glädje. Lycka till.
 • Stig Bölja • 23 september 2016 10:01:27
  Spännande.
 • mats • 30 juni 2016 09:40:37
  Keshe har dessutom släppt en helt självförsörjande plasma reaktor nu,utan att någon anslutning till elnätet behövs. 3kw ren energi.
 • Helen • 29 juni 2016 14:43:47
  Sugen på billigare elräkningar? Ett test av Keshes Magravs-Power finns här:
  http://www.keshesverige.info/
  Sedan verkar det som att Hans Jonåker har ett projekt på gång att bilda bolag för att kunna etablera Keshes produkter i Sverige.
  http://www.st-germain.se/projekt-keshe-foundation-sweden/
 • Dan Fröberg • 13 mars 2016 18:47:49
  Fri energi fås från naturen. Men vissa skeptiker påstår att det ska komma ur ingenting för att få kallas för fri energi. Vissa skeptiker påstår att man inte får sammanställa information av det här slaget. Men bara för de ljuger och är förbannade begöver de inte ha rätt. De kritiskt tänkande förstår att skeptiker-rörelsen skyddar oljeindustrin.
 • Jan Hamberg • 26 december 2015 19:51:38
  Vilka stollar!
  Fri energi?! Gratis energi har och kommer aldrig att existera!
  Att fria fantasier däremot existerar, det kan man slå fast efter att tagit del av denna hemsidas sammelsurium av påståenden. Et exempel är stycket om Freedmas påstådda patent, en bokstav för bokstav kopia av hemsidan free-energy.cc, som förövrigt inte bevisar ett dyft. Författaren av denna sida har inte en aning om vad han sysslar med, varje påstående är stulet från andra stolliga hemsidor. Att omvandla en energi till en annan är inte gratis, en sanning som inte krävs annat än grundskole utbildning för att förstå. Ingen har och ingen kommer någonsin att kunna skapa evighetsmaskinen.
  Vilket syfte dessa stollar runt om i världen har med dessa fantasifoster vore intressant att veta, tillsvidare är de helt obegripliga. Det kan visserligen vara så att de helt enkelt är stollar.
 • Jacob Silverstielk • 18 oktober 2015 14:17:59
  Hej alla.
  Jag har forskat kring detta ämne i många år, men aldrig riktigt kommit till skott med att bygga något ordentligt. Har nu börjat med Keshe-foundations nano-material och än håller det vad de lovar. Spännande tid. eshe foundation släppte alla ritningar och metoder fria, och började distribuera fria enheter runt om i världen nu den 16:e oktober 2015. Är ni mer nyfikna, gå in på http://www.keshefoundation.org/

  Kontakta mig gärna om ni håller på med fri energi och vill bolla tankar. Känns något ensamt i den hobbyn,
  jacob.silverstielk@gmail.com eller Jacob Silverstielk på FB
 • Thomas Johansson • 2 maj 2015 12:16:42
  Tack för denna sida. Mycket spännande!
 • Erik Hörnberg • 18 januari 2015 20:37:32
  Sanningen ska göra er fria. Det är inte vi som väntar på sanningen, det är sanningen som väntar på oss
 • Josef • 7 januari 2015 01:55:19
  ÄÄäh man kan ju inte posta tillräckligt långa inlägg.. jag håller iallfall på med det här.. och ja det fungerar..
 • Josef Lindbom • 7 januari 2015 01:54:26
  There are 64 condones in dna. The waves of emotions cause condones to activate. We only activate two emotions. Fear and love have different sin waves. Fear is a shorter frequency, but unconditional love has a longer frequency that activates more genetic patterns in your body through activating more condones. That’s because the universe functions in simple math as seen in the number line we all learned in grade school and still trying to figure out in life . (+) + (-) = stability, nothing forward & nothing backwards. That’s why when you say or do a positive thing and then replace it a negative, you get in an emotional quagmire. (-) + (-) = -, which means two negative always goes into further descent. When you say or do something negative to yourself and follow with more negativity, you fall into more of an abyss. (+) + (+) = +, which means only two positives will amplify and grow as it feeds off each other in unison. This is seen when you do or say something positive to yourself, you feel good and it keeps on going. Here’s the kicker, your brain can’t tell the difference if you say or do something negative to yourself or to others as you brain sees you two as one being. So when you say or do something negative to others, your body still feels the effects of stress, anxiety, and paranoia as if you did it to yourself.

  A continuation of such negativity starts to create stress and ailments in your body. Living in unconditional love for yourself and others activates the Kundalini source energy within your pineal gland as displayed in a variety of 6th senses and shown in various spiritual artworks throughout the ages. The funnel torus that looks like a magnetic apple field around your heart is multiple torus’s insulated within more of itself and spinning in a circular pattern up to the top, around to the bottom, and back up again like a black hole. The infinity math is looping itself in the space between your dna strands on and on it goes. This is so because you are infinite energetic beings having a human experience. You are a hu-man be-ing., which means you are in the experience of “being” a “man” turning into a “Hu”, which “hu” means God or divinity. You are the integration of God or Goddess in man.

  A fully integrated human is enlightened and is a leading edge experience of the divine and the physical. So feed your divine energetic self positive, unconditionally loving frequencies in the form of loving words and thoughts. The long speculated 6th senses of h